Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. - Szegedi Gyepmesteri Telep Gyevi Tanya, Algyő

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. - Szegedi Gyepmesteri Telep Gyevi Tanya
Irmamajori Út (Gyevi Tanya 1)
6750 Algyő
Csongrád
(62) 267 440
(20) 360 9846
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

1911. június 11-én Dr. Somogyi Szilveszter főkapitány sürgető előterjesztést tett, amelynek tárgya a Köztisztasági Üzem házilagos kezelésbe adása volt. 1912 januárjára elkészült a szerződés, ezt később kiegészítették még néhány utasítással, melyekben szabályozták a vállalat működési kereteit.
A feltárt dokumentumok alapján megállapítható, hogy a szegedi Köztisztasági Üzem zavartalanul működött és új beruházásokat is terveztek, azonban az I. világháború közbeszólt. A konszolidáció éveiben a Pacsirta utcai telephelyet korszerű járművekkel és berendezésekkel szerelték fel, műhelyeket és benzin lerakatot építettek, így a munka ismét zavartalanul folyhatott egészen a II.
világháborúig.

  1. Galéria

Cégleírás
A Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. két belső elszámolási egységgel működik. A feladat elkülönítés lényege az, hogy a Hulladékgazdálkodási Divízió biztosítsa a város házi szemét elszállítási szolgáltatását, az ahhoz tartozó telephelyek működtetését (központi szeméttelep, hulladék udvarok, szállítási feltételek stb.), míg a Közterület-fenntartási Divízió gondoskodjon valamennyi egyéb közterület-fenntartási feladat ellátásáról, amellyel az önkormányzat a Társaságot megbízza. Szintén Társaságunk látja el az önkormányzat általl megszüntetett Szegedi Városgondnokság feladatát a Közterület-fenntartási Divízió szervezetébe integrálva.
Kulcsszavak:
Hulladékkezelés, Szemétszállítás, Konténer bérlés, Környezetgazdálkodás
Szolgáltatások
Lomtalanítás, Kommunális hulladékszállítás
Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. - Szegedi Gyepmesteri Telep Gyevi Tanya a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. - Szegedi Gyepmesteri Telep Gyevi Tanya

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot